Informatie over uw bezoek

- Wij proberen iedereen onze shows te laten bezoeken. Per locatie kan de toegankelijkheid voor gehandicapten anders zijn. Neem hiervoor even contact met ons op. Dit kan door hieronder uw mailadres achter te laten, zodat wij u kunnen bereiken. 

- Parkeergelegenheid zal op elke locatie verschillend zijn. Betaald parkeren is voor eigen rekening. Informeer naar de voorwaarde m.b.t. parkeren per locatie om onaangename verrassingen te voorkomen.

- Indien u gebonden bent aan een speciaal dieet of allergisch bent voor bepaalde ingrediënten dient u dit bij de reservering reeds aan te geven. Wij kunnen dan rekening houden met uw wensen en deze doorgeven aan de locatie.

- De indeling van de zaal zal geschieden naar aanleiding van de totale reserveringslijst. Wij trachten zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen maar kunnen geen garanties afgeven over de zaal indeling. Uiteraard zit u wel bij elkaar aan 1 tafel. Bij onze feestavonden wordt geen tafel indeling gemaakt.

- Eenmaal gereserveerde plaatsen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen voor de show-/feestavond worden geannuleerd met een maximum van 10% van het aantal gekochte plaatsen. U kunt tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de show-/feestavond de volledige reservering verplaatsen naar een andere datum in geval van onvoorziene ziekenhuis opname, ongeval of complicaties bij zwangerschap, uitgesloten zijn, verhindering als gevolg van weersomstandigheden, autopech, ziekte als griep, koorts, verkoudheid, kiespijn e.d. en aanspraak als gevolg van het niet of te laat arriveren.

- Extra plaatsen kunt u bij boeken op basis van beschikbaarheid.

- Op een show/feest avond kunnen er foto's en video's gemaakt worden die gebruikt worden voor sfeerimpressies voor partyconcepts.nl. Mocht u hier bezwaar tegen hebben neem dan voor aanvang van de show-/feestavond contact met ons op.

 

VRAGEN OVER ONZE SHOWS?