Onze show boeken

Welk entertainment past het beste bij het publiek dat u wilt aanspreken? En hoe vindt u een betrouwbare partner om u te helpen bij het vinden van de juiste contacten? Die vragen kunnen wij bij PartyConcepts snel voor u beantwoorden. Hiermee behoren wij tot de top van de entertainmentbureaus in Nederland met unieke PartyConcepten.

PartyConcepts.nl beschikt over een enorm netwerk. Wij bieden zowel de juiste contacten als een flexibele service op maat, gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Hierin zijn wij altijd heel creatief. Wilt u een feest op het bedrijf zelf? Wij maken het mogelijk. Zo organiseerden wij bijvoorbeeld ooit een onvergetelijk feest in een vliegtuighangar, maar ook als uw feest kleinschaliger is zijn er altijd passende oplossingen. Zelfs een feestje bij u thuis kunnen wij tot een succes maken. Bovendien profiteert u bij een feest op uw eigen locatie met het ontlopen van de WKR Regeling.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van o.a. dinnershows, bedrijfsfeesten, feestweken, netwerk events, kindershows, themashows en modeshows kunnen wij ook voor ú een show op maat samenstellen. De mogelijkheden van PartyConcepts.nl zijn ongekend: Bekende Nederlanders, danseressen, magie, acrobatiek, feestbands, shows en variété zijn maar een aantal genres waarin wij iets kunnen betekenen. Niets is onmogelijk en alles is op maat te maken. Hier staan wij dan ook om bekend.

Wij staan overal voor open en niets is ons te gek!

 

VRAGEN OVER ONZE SHOWS?