Meisjes en Matrozen

Welkom in bruin café “de Ameland”.

Café “de Ameland” is al jaren een begrip in Rotterdamse haven en dé plaats waar “meisjes & matrozen’ samenkomen.  “Jans Smit” (ook wel tante Jans genoemd) uitbaatster van het gezellige café zorgt altijd voor de juiste sfeer en vermaakt al haar klanten. Jans is getrouwd met “Peerke” een noeste zeebonk die vaker op de woelige baren te vinden is dan thuis in de kroeg. 

Achter de bar staat als altijd “Simon” (ook wel “Dikke Simon” genoemd) Een harde werker, altijd oog voor de klant en samen met Tante Jans de sfeermakers van café de Ameland. Als “Peerke” op zit wacht Tante Jans trouw en geduldig op haar man….of is er meer aan de hand?

 Geniet van deze gezellige avond waar de sfeer van een bruine kroeg wordt gecreëerd.  Waar gasten veranderen in meisjes & matrozen. Inhaken en meedeinen is de rode draad van deze avond.

Gezellige oer-Hollandse meezingers, walsjes, nostalgische Nederlandstalige hits, zeemansliedjes en nog veel meer. Een avond waar u onontkoombaar wordt gegrepen door die gezellige zeemanssfeer.

 

VRAGEN OVER ONZE SHOWS?