onbeperkt drinken van der valk

onbeperkt drinken van der valk - 2_meiden_elvis

onbeperkt drinken bij van der valk in combinatie met een te gekke avond uit? onbeperkt drinken van der valk kan bij de shows van Party Concepts! Party Concepts organiseert te gekke avonden uit bij verschillende van der valk hotels. Wij organiseren met enige regelmaat te gekke shows. Denk bijvoorbeeld aan onze Jukebox show, onze dinnershow en onze las vegas night. onbeperkt drinken van der valk, een te gekke avond uit en heerlijk eten? Neem dan een kijkje bij onze show hieronder en reserveer uw plekje alvast!

assortiment

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Vivencia Dinnershow Vianen 27 Oktober 2018

Partycocnepts en Van der Valk Vianen organiseren op 27 Oktober 2018 de Vivencia Dinnershow!

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van 8 personen, 4 Vocalisten een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour, 185 kostuums, meer dan 40 wereld- beroemde hits waarbij de gelijkenis met de originele artiesten vaak subliem is, razends- nelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt.

De show bestaat uit 3 grote showblokken. Tussen de showblokken door geniet u van een 3 gangen diner en kunt u onbeperkt gebruik maken van de dranken uit het Hollands assortiment.

Onze dj zorgt tijdens uw diner voor passende achtergrond muziek en na afloop van de show voor een after party. 

De avond is van 19.00 tot 23.30.

Beleef deze all-inclusief avond met vrienden, familie of collega's.

€ 89,00
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info