dinnershow arnhem

dinnershow arnhem - can_can

Partyconcepts organiseert 7 april 2018 de spectaculaire swingende Vivencia dinnershow arnhem, te zien in hotel Van der Valk arnhem. Laat u verrassen met een avond vol live zang, prachtige danseressen, feest van herkenning, een heerlijk 3 gangen diner en onbeperkt drinken. Dit maakt deze avond compleet voor jong en oud, om nooit meer te vergeten. De avond begint om 19.00 en eindigd om 23.30 uur.

Reserveer snel, leuk als bedrijfsuitje of kom met uw vrienden of familie naar de dinnershow arnhem. 
"Geef bij uw reservering aan voor welke menu's u kiest. U kunt kiezen uit vis, vlees of vegetarisch"

 

 

assortiment

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Vivencia Dinnershow Vianen 27 Oktober 2018

Partyconcepts en Van der Valk Vianen organiseren op 27 Oktober 2018 de Vivencia Dinnershow!

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van 8 personen, 4 Vocalisten een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour, 185 kostuums, meer dan 40 wereld- beroemde hits waarbij de gelijkenis met de originele artiesten vaak subliem is, razends- nelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt.

De show bestaat uit 3 grote showblokken. Tussen de showblokken door geniet u van een 3 gangen diner en kunt u onbeperkt gebruik maken van de dranken uit het Hollands assortiment.

Onze dj zorgt tijdens uw diner voor passende achtergrond muziek en na afloop van de show voor een after party. 

De avond is van 19.00 tot 23.30.

Beleef deze all-inclusief avond met vrienden, familie of collega's.

Hotel overnachting erbij boeken met korting!!!

Komt u naar onze dinnershow toe en wilt u na afloop van de show niet meer naar huis rijden, dan kunt u bij Van der Valk Vianen een hotelkamer erbij boeken inclusief ontbijt met €15,- Korting. reserveer via sales@vianen.valk.nl of bel naar 0347-325959 ondervermelding van DSHOW. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of arrangementen.

 

€ 89,00
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info