0
producten vergelijken

30 maart 2019 - Jukebox show LIVE, Werkendam

Op 30 maart 2019 is onze Jukebox Show LIVE te zien in Partycentrum Van Lopik in Werkendam.

Beleef deze fantastische gezellige feestavond en bestel snel uw tickets voor maar € 40,- all-inclusive!!! (show & drank)
De Jukebox Show LIVE staat voor 100% succes garantie. De Jukebox draait in ieder gewenst thema de grootste hits op verzoek.

Ú bepaalt of uw feest een top feest wordt!

De basis van de show wordt gevormd door ‘Tony Casanova’: een super foute entertainende DJ.
De cast van de show-/feestavond bestaat verder uit een zangeres, een zanger en 'Tony's Angels': twee prachtige danseressen.
Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox waar DJ Tony Casanova in staat. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland.

Live optredens van onze zanger en zangeres en veel gezelligheid.Bestel nu uw kaartjes want vol=vol.

Kaarten zijn inclusief alle dranken!

Volgende Shows

assortiment

Sorteer op
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
30 maart 2019 - Jukebox Show LIVE, Werkendam

Op 30 maart 2019 is onze Jukebox Show LIVE te zien in Partycentrum Van Lopik in Werkendam.

 

De Jukebox Show LIVE staat voor 100% succes garantie. De Jukebox draait in ieder gewenst thema de grootste hits op verzoek. Ú bepaalt of uw feest een top feest wordt!

De basis van de show wordt gevormd door ‘Tony Casanova’: een super foute entertainende DJ. De cast van de show-/feestavond bestaat verder uit een zangeres, een zanger en 'Tony's Angels': twee prachtige danseressen.

Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox waar DJ Tony Casanova in staat. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland.

Live optredens van onze zanger en zangeres, een volle dansvloer en vele andere vermakelijke momenten passeren de revu.

 

De Jukebox Show LIVE is geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten en events. De show kan op maat gemaakt worden voor u. De keuze met of zonder spelletjes is geheel aan u en er kan makkelijk een artiest ingevoegd worden in onze show.Beleef deze fantastische gezellige feestavond en bestel snel uw tickets voor maar €40,- all-inclusive!!! (show & drank)

 

€ 40,00
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info

 

VRAGEN OVER ONZE SHOWS?